Ervaringen van klanten

“Wat een mooie ochtend was het. Dankjewel. Fijn hoe je voor een veilige sfeer zorgt waarin alles oké is. Dat alleen al was een fijne ervaring. Heerlijk mogen uitproberen wat mijn stem kan en daar echt van genoten. Zin gekregen om vaker wat te zingen” (Annemarie)

“Dank je wel voor de steun en hulp om een stuk van mezelf terug te vinden.” (Annie)

“Ik ervaar jou als heel erg bijzonder, oordeelloos en ruimte gevend en rustig, heel erg fijn ….” (Marcelle)
“Dank je wel voor jouw fijne begeleiding en hulp. Echt heel top!
Jouw naam heb ik genoemd aan het eind samen met mijn kinderen als mijn begeleiding in dit proces.”
(Sigrid)

“Ik ben je heel erg dankbaar voor de praktische oefeningen die ik thuis ben gaan toepassen. Het is weer gaan stromen in mij, ik voel meer energie  en ik uit me veel gemakkelijker.” (Petra)

“Brigitte is heel ongedwongen en ik voelde me snel op mijn gemak bij haar. Daardoor was het voor mij niet moeilijk om mij over te geven aan mijn eigen stemgeluid. Ik voel me vol energie en blijdschap na een sessie stembevrijding bij haar en ik vind het leuk om te zien dat ze er zelf ook van geniet dat ze dit heeft mogen / kunnen losmaken in mij.” (Gerda)

“Ik voel me zo veilig bij Brigitte dat ik voor het eerst in mijn leven mijn angsten en nare herinneringen durf aan te kijken. Ik heb meer zelfvertrouwen en meer zin in het leven.”
(Loes)

“Ik ben inmiddels 5 keer bij Brigitte geweest en het voelde vanaf het begin meteen al vertrouwd. Ik merk dat het zingen steeds makkelijker gaat en door het zingen kom ik in het algemeen makkelijker tot expressie en voel ik me vrijer. Ze is makkelijk in de omgang en je kunt met haar over van alles praten. Ze staat ook open voor mijn inbreng. We beginnen vaak met stemoefeningen en oefenen daarna nummers die mij leuk lijken om te proberen.” Ruben (20 jaar)

page.php

© Zingjezelf

Gemaakt door Repzz